Alldeles ensam

Katten går runt runt och letar efter alla småa människor som nyss var överallt. Baltazar fläker ut sig underbordet utan att råka få några små tår på pälsen. Jag sätter mig vid min trogna vän datorn och klickar in mig här. Kikar ut lite genom fönstret och inser att det var bra tänkt av mig att släpa ut båda barnen på en promenix och en utestund innan de åkte hem. För nu behöver jag inte gå ut på flera timmar. Det storsnöar! Så mycigt när man sitter inne och så blött när man är ute.

Efter badhuset idag åkte vi hem hit och käka lunch. Kebabkyckling med pasta till kidsen och Lax med Sparris och nötter till mig. Malin åt någon blandning av allt.

Detta var så fruktansvärt gott!

Nu ska jag nog lägga mig och vila en stund på soffan innan jag kanske hinner med en kopp te med Johanna ikväll. Ska övertyga henne om att hon måste med ut på lördag.

Kommentarer
Postat av: FREDRIK BAECKSTRÖM

Verkligen imponerande det du har gjort med din kropp. Det är i huvudet , dvs en egen inställning till allting som de börjar. Själv så har jag nästan alltid varit smal eller normalviktig, men under en period på 6-8 år så ha jag slarvat och ätit mycket mer onyttigt, pasta mm...har nyligen gått ner från 65 kg i NOV till 56 kg nu i Feb. ;

Målet är välbefinnande och kontroll av vikt. Jag tränar nästan 2 mil om dagen i Trappmaskin och det är sjukt effektivt. Jag har oxå ändrat kosten till ungefär den du tar. Det känns bra inombords när man bestämt sig och lyckas..hejjar på dig..fortsätt så här!! / Fredrik

2012-02-16 @ 23:00:45
URL: http://www.bchotels.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0