Älskar att sova

Jag la mig på sängen och sov en timme istället för att gå på gymmet. Det är lyxigare att sova på dagen på något vis. Just nu lyssnar jag på Avig Maria med Mia Skäringer och jag somnar bara jag börjar lyssna på den. Vet inte om det är för att det bara är en massa ord utan någon direkt mening? Eller alltså det finns ingen mord som måste klaras upp och det är ju bara deckare jag läser/lyssnar på i vanliga fall. Hon har flera kloka poäng bland sina ord men jag är inte på det klara vad syftet är. Handlar den om henne eller är det ihop diktat? Någon som läst den?

Nu har jag precis käkat lite lunch(eller frukost, det första målet mat idag ialafall), det blev några hallon och yoghurt med pinjenötter och hasselnötter on the top! Så himla gott! Synd att jag inte tog någon bild. Funderar lite på hur jag ska lägga upp maten ikväll. Dansstället vi ska till serverar tacobuffé! Dock är det ju tacokrydda med socker i då. Annars ska vi köpa något på vägen, men typ vad? Kanske tar med något hemifrån som jag äter i bilen innan vi kommer fram? Eller så äter jag innan vi åker och tar med lite Kesella, nötter och kanel som jag kan äta om jag blir hungrig senare. Det lutar åt tacobuffé! eller om det finns något annat smarrigt på stället! Känner att jag vill ha varm mat. Fryser som en tok idag. Gick promenaden med Baltazar med lite för lite kläder.

Kanske får ta ett långt bubbelbad nu innan jag skjutsar Baltazar till mamma och pappa innan jag återgår till jobbet. Det blev inget gym. Ska försöka få med Johanna på måndag så jag blir lite peppad. Eller så åker jag lite mer skoter, det verkar ju verkligen ha tagit bra på min kropp. Träningsvärk i varenda muskel tror jag. Men det är lite skönt också, då vet man att man har gjort något. Det är inte bara att dra fram hela min kropp i flera timmar genom snö, gupp och inte drutta av.


Baltazar visar sitt finaste jag och tror att det ska ge honom godis.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0