...

Jag är så himla glad för mycket i mitt liv och jag har för ett tag sedan gått med i en ny grupp på Facebook där det finns dom som inte alls har det lätt i livet. Jag blir så ledsen när jag är där inne. Jag lider med barnen och även med alla vuxna som blitt utan pengar pga olika anledningar. Men jag blir faktiskt också lite ledsen att man bestämmer sig för att skaffa barn när man lever så att man knappt klarar sig själv och inte kan jobba. Hur har man tänkt att klara sig och kunna ta hand om barnen då? Men jag kan ju iallafall hjälpa till lite med Bollnäs Kids fonden vilket känns bra! Några där är upprörda överatt jag inte ger ut pengar till de som röker. Men det är en självklarhet för mig. Om du har råd att köpa tobak så kan du välja att sluta med skiten och lägga dom pengarna på barnen istället. Jag kommer aldrig att ändra mig på den punkten.
Alla har olika förutsättningar men sen har alla ett eget ansvar också det är viktigt att komma ihåg tycker jag.
Jag är så himla glad för mycket i mitt liv och jag har för ett tag sedan gått med i en ny grupp på Facebook där det finns dom som inte alls har det lätt i livet. Jag blir så ledsen när jag är där inne. Jag lider med barnen och även med alla vuxna som blitt utan pengar pga olika anledningar.

Men jag blir faktiskt också lite ledsen att man bestämmer sig för att skaffa barn när man lever så att man knappt klarar sig själv och inte kan jobba. Hur har man tänkt att klara sig och kunna ta hand om barnen då? Men jag kan ju iallafall hjälpa till lite med Bollnäs Kids fonden vilket känns bra! Några där är upprörda överatt jag inte ger ut pengar till de som röker. Men det är en självklarhet för mig. Om du har råd att köpa tobak så kan du välja att sluta med skiten och lägga dom pengarna på barnen istället. Jag kommer aldrig att ändra mig på den punkten.

Alla har olika förutsättningar men sen har alla ett eget ansvar också det är viktigt att komma ihåg tycker jag. Man gör sina val i livet och valen brukar bli lite sämre när man inte mår bra. Hur svårt blir det inte då för de som verkligen mår dåligt att ta sig ur sin situation?! Sviinsvårt, men det är möjligt!

Kommentarer
Postat av: Malin

Bra där Hanna! Jag tycker det är ett starkt val, och att dessutom stå fast vid det.

För som du säger, pengar på tobak skulle kunna gå till barnet!

Jag vill veta mer om Bollnäs Kidz! Jag vill vara i involverad och hjälpa till!

2012-02-23 @ 09:32:19
URL: http://malinspng.blogg.se/
Postat av: Jessica

Helt underbart friska åsikter tycker jag oxå!

Tobak går helt bort!

2012-03-10 @ 12:05:08
URL: http://sannefur.blogg.se/index.html

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0