Måndag

Har inte knäppt körkortskortet idag trots att jag skulle. Råkade ju tappa bort det på juldagen när jag var ut och nu har jag dragit ut på att skaffa ett nytt. Blir ju jävligt jobbigt om polisen stoppar mig och jag inte har körkortet. Försöker undvika att köra bil. Men idag har jag farit runt stan flera varv. Var till Johanna och hjälpte henne starta bilen igen, gymmet, Katthemmet, Dollar, Karlsson, Rusta och sen Apoteket.

Gymmet gick bra idag. 17 minuter på crossen. Mag och rygg övningar med boll. Arm och ben maskiner. 10 minuter på bandet, 2 av dom joggade jag. Jag ska lära mig att springa. Det ska bara gå. Men det är så jobbigt. Jag var inte på humör för att springa idag men det gick hyffsat och jag är glad att jag bevisar för mig själv att jag kan!

Billighets affärerna besökte jag i jakt på en klöspelare till Katten. Rusta hade en för 79 kronor så jag köpte två. Bra att ha en till när den första går sönder. De var ganska neutrala vilket jag ville. Fattar inte varför de ska göra allt leopard eller zebra randigt på kattgrejer. Jag ville ha en svart, vit eller natur. Det blev en natur med lite katt tassar på.


Baltazar blev avundsjuk och ville också ha en tror jag haha.. det var ju en boll där på.

Katthemmet åkte jag till för att lämna lite grejer som vi inte använder. Har ni kattburar, korgar, leksaker, mat, sand eller något annat som ni tror kan behövas på ett Katthem så lämna in grejerna där. De har alldeles för många katter nu igen. 23 stycken inne i huset och flera i jourhem. Hjälp till!

Apoteket blev sista stoppet och där köpte jag den omtalade Ricinoljan. Nu ska mitt hår bli tjockare och långt!!

Kommentarer
Postat av: Annette

Hej,läste om dig i Expressen, och gick in på bloggen o läste lite, jag är en nybörjare på lchf, vill sååååå gärna få bort 5-7 kg, är lite äldre än vad du är, en ganska ungdomlig 51 åring, men kilon som jag inte haft innan har lagt sig på mage o byst, har alltid rört på mig mycket, men fick ont i ett knä, o då var det kört, nu har jag ätit i 1 vecka, o det har varit tungt, idag en liten vändning, men läste nu att bacon ska man inte äta, vad har du ätit för att gå ner alla kilon..??Duktigt gjort.:))Annette

2012-02-13 @ 16:48:08
Postat av: Lina

Jag har bytt namn från Lina till Paulina. Men alla jag känner sen innan kallar mig för Lina fortfarande såklart. Så egentligen har jag bara ändrat på körtkort och alla papper. Ganska onödigt kan man tycka :P haha. Men det är pga släktanledningar :)

2012-02-13 @ 18:49:14
URL: http://olinao.blogg.se/
Postat av: Marion

Tråkigt att höra att Katthemmet har fullt upp...



Dock har mitt jobb ställt upp med volontärarbete så ofta de ville ha hjälp, men en dag sa de att de inte ville ha vår hjälp längre, så jag vet inte om vi gjort något fel eller om de hade folk så det räckte. Fast det tror jag inte heller iofs, för några dagar efter deras besked så la de ut info på hemsidan att de behövde hjälp...

2012-02-15 @ 18:54:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0