Såå lyckad kväll!

Johanna och jag började kvällen med att käka lax med sparris, squash och champinjoner. Jag har en stor hangup på just sparris just nu. Så jävla gott!

Vid sju kom Johan och Karl och spelade Alias med oss. Jag älskar ordspel så detta kunde ju inte gå fel, dessutom vann Johanna och jag alla omgångar. Vi tjottrade på och skrattade massor. Tänk vilka fina människor jag har i mitt liv.

Sen kom Katja, Max, Ilja och Alexa. Är överlycklig att Katja snart flyttar till Västerås så att jag får träffa henne lite oftare. Alla var dock sjukt nervösa för att prata engelska, Alexa är från Boston. Men det gick bra, hon var inte så pratsam av sig och Ilja förklarade vad alla sa hela tiden. Vi borde ha provat Alias på engelska haha.. Men det gjorde vi inte.

Sen gick vi på det nya stället, det med neonlysen. Det var trångt, fullt, fräscht men inget för mig. Så vi gick vidare till Tre Trappor, ett annat nytt ställe men det var stängt. Så då återstod Tranan. Då kom jag på att jag hade glömt min telefon hemma och jag hade precis träffat på Lars så då tog vi en promenad hem och hämtade den. Sen gick jag in på Tranan. Hade himla roligt!


Karl & Johan


Johanna


Jag


Ilja & Alexa


Jag & Katja


Katja & Max


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0