Shoppingen igår

Jag lägger upp detta nu när jag ändå är på jobbet. Igår gick jag loss på alla mina shopping laster. Jag älskar allt som har med ljus att göra, att köpa dom, elda dom, lukta på dom, se på dom, ge bort dom och bara äga dom!

Sen har vi det här med teer. Jag har en hel bricka med teer av olika slag hemma och ändå kan jag inte motstå frestelsen att köpa några nya smaker. Jag älskar Friggs, det ett av mina favoritmärket tilsammans med Yogi. Men denna lakrits och mint luktar typ "tjejsnus", vet ni?! Men jag ska prova några påsar innan jag dissar dom helt.


Sen har vi de eviga smörjorna. Jag har hur mycket smörjor som helst hemma och ändå kan man ju behöva några till?! När jag shoppade som mest så tog jag ett beslut att jag bara fick handla "förbruknings varor". Men man behöver inte 17 olika duschcremer så sen fick det bli - duschcremer - hudlotioner och minus schampon innan de jag hade var slut. Men en handcreme från Weleda, en hudsmörja som ska strama upp huden från Nivea och en toning fick ändå följa med hem.


Just det jag köpte ett par skor också. De har jag dock inte knäppt något kort på. Vanliga svarta tennisdojjor blev den. Sviin sköna! Köpte dom av fina Emelie på Eurosko!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0