Slösat tid

Finns det någonting som man kan benämna som "slösat tid"? Ibland känner jag "shit, nu har jag suttit framför datorn i flera timmar, slösat bort flera timmar av mitt liv". Men jag känner mer och mer nuförtiden att det kanske är just det jag behöver. Slapptid liksom. Inatt satt jag och sorterade bilder och kollade på "Mot alla odds". Idag har jag kollat på lägenheter, sommar stugor och läst tweets halva dagen. Men jag kan få mycket bra inspiration efter en dag som denna. Men det har tagit väldigt mycket av min tid.

Nje jag ska nog bestämma mig för att det inte går att slösa bort tid. Att vara bakfull är slöseri med tid, men det är ändå ett nödvändigt ont om man väljer att vara full. Så all tid kan man inte göra det allra bästa av. Ibland får man lov att bara vara.

Gymmet är en sån grej som andra tycker det är jätte viktigt och duktigt att lägga tid på och jag får bara panik av tanken på hur mycket tid jag har spenderat där. Det är för mig inte väl investerad tid. Men jag ska försöka ändra den tanken.
Just nu längtar jag som en tok till Stockholm. Ska nog ta med mig Super Mario och åka till Hanna och installera mig i deras soffa under en filt i några dagar. Så ska vi hämnas mohahaha.. Det finns ju massa Swedbank i Stockholm, någon anställd måste ju kunna göra ett undantag och berätta för mig vem som äger kontonumret. Right?! Ja. Spännande och glädjande.

Nu ska jag ut med vovven en bra runda innan vi åker till Nina för en kopp te och massa tjejsnack!

Kommentarer
Postat av: Linda

Då bryter dom tyvärr mot Banksekretessen..

2012-02-01 @ 18:09:16
URL: http://lindabj.blogg.se/
Postat av: Malin

du bara far och far du (;

2012-02-01 @ 20:42:54
URL: http://malinspng.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0