Torsdag

Hej min fina!
Jag kommer att överleva min träningsvärk, Wohoo! Ja känner att kraften i armar och ben börjar komma tillbaka. Magen värker dock som fan om jag rör mig, men om jag är stilla så är det helt underbart!

Jag har glömt att berätta om vägningars vara och ikke vara. Ni som läst min blogg länge vet ju att jag inte går ner ett gram när jag tränar. Min kropp är inte gjord för träning. Eller så är den inte gjord för att gå ner i vikt. Jag vet inte varför den funkar på det här sättet men eftersom den gör det så väger jag mig inte nu. Jag orkar inte se samma vikt vecka efter vecka så jag skiter i vågen just nu. Jag vet att några fina tjejer här på bloggen saknar mina torsdags updates om vikten så jag lovar att återkomma så snart... jag har slutat träna igen?! Haha..

Ikväll har Johanna varit här och käkat Fylld kycklingfilé det är riktigt gott! & så har jag bakat Biskvier!!! Fattar ni vad lyxigt! Bara mandel, smör, ägg och andra helt "lagliga" ingredienser.


Kommentarer
Postat av: anna

hanna! tycker det var himla längesen du videobloggade? e ju alltid så trevligt kram

ps. kämpa på me träningen det kommer lossna:)

2012-02-24 @ 00:40:49
Postat av: Lotta

Kan du inte skriva ut receptet???

2012-02-24 @ 09:27:42
Postat av: Kattis

Väldigt många går faktiskt upp i vikt den första tiden med träning. Men det är inte så illa som det låter Kroppen förbränner fettet men bygger i stället muskler. Och muskler väger som bekant mer än fett - därmed visar vågen på plus.

Så misströsta icke. Kämpa på så kommer det att ge resultat!

2012-02-24 @ 09:47:48
URL: http://creepit.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0