Elektronik junky that´s me

Det bara spritter i fingrarna idag. Jag har varit för nära att klicka hem lite allt möjligt idag. Fattar inte hur jag tänker riktigt men om jag tittar på en produkt tillräckligt länge eller tillräckligt många gånger så känns den inte lika dyr längre. Jag kan inte längre välja storlek på kläder så jag har gett upp att shoppa det på internet. Allt sitter halvkasst. Jag vill dock beställa två koftor från Rutstore.se men jag vet inte om jag kan ha deras Large. Sen är jag ju så jävla lång så jag kommer ju inte kunna ha några kläder när jag blir mindre tjock. Alla armar och ben är ju redan nu för korta. Trist men åter till elektroniken, okej jag kanske inte verkar vara en elektronik junky men det är jag verkligen. Allt som jag vill ha är dock inte elektroniskt men mycket av det.

Jag vill ha..
* Ny mini dator eller alternativt en surfplatta har jag kommit fram till idag.
* Canon G12
* Telefon - min funkar ju inte. Smsen kommer fram typ 12 timmar efter dom är skickade till mig.
* Bil - Audi, Ford, Subaru, Skoda.. nja jag är inte så petig där faktiskt..
* En resa till solen, bokade faktiskt nästan en, inte bra. 

Jag måste härmed sluta vara så impulsiv. Det är trots allt pengar jag inte får använda. Jag måste inse att mitt ha begär inte är att leka med. Jag har ju bestämt mig för att bara göra bra köp iår. Alltså satsa på kvalité istället för det billigaste som duger för stunden. Vad som är kvalité är dock lite svårt att bedömma, men jag ska inte handla massa kläder på rean bara för att det är billigt utan hellre köpa.. ja typ dom koftorna på Rutstore. Sen om grejerna jag bestämt att jag vill ha hamnar på rea det är ju bara en lyckträff. 

Fy jag kan inte tänka mig att ha obegränsat med pengar, hur hindrar man sig själv då från att spåra ur och bara tokshoppa? Äsh det är ju egentligen en fråga jag inte behöver tänka på. Jag har ju tillräckligt mycket att tänka på med de slantar jag får. Jag var mycket mer ekonomisk förut. Men jag shoppar grymt mycket mindre saker nu än jag gjorde förut. Jag shoppar nog för lika mycket pengar nu men inte alls lika mycket saker. Skönt, jag vill ju ha bort allt skit. Slängde till och med min trasiga kamera häromdagen. Det var sorg..

Kommentarer
Postat av: Lina

Det där med för korta kläder har jag också problem med. Alla tröjor är korta i armarna och ibland magen! så störande! haha

2012-01-24 @ 23:23:09
URL: http://olinao.blogg.se/
Postat av: Lina (annan Lina)

mina sms brukade komma fram flera timmar efter jag skickat dom (ibland ett helt dygn!), googlade runt lite och det brukade oftast bero på vilken operatör man hade snarare än själva telefonen..

2012-01-25 @ 09:21:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0