Filmer

Har kollat på mycket filmer de senaste veckorna, frågan är om jag ens kommer ihåg vad de heter.. Jag är ingen filmmänniska men alla jag umgås med älskar att kolla på film och det är rätt slappt. Dock så pratar jag mig igenom typ hela filmen haha.. utom på bio då. Då är jag tyst, nästan. Jag är så himla sur att jag missade Lejonkungen 3D. Tycker att jag har sprungit på bio mest hela tiden så jag fattar inte hur jag kunde missa att den gick förra veckan.

Stig-Helmer Story
Detta är en av de sämsta filmerna jag någonsin sett. Hur den ens har fått släppas på bio och film är en gåta. Det var en röd tråd men det hoppade runt bland massa år och kändes väldigt dåligt filmat och bara ointressant. Jag uppfattade det som att alla som var på bion igår kändes sig väldigt missnöjda och att det var bortkastade pengar och tid. Tråkigt, för jag trodde att den skulle vara lite rolig.

Dumpad
En rolig, charmig, lång, lite sorglig men helt klart sevärd film!

The girl with the Dragon tatu
Låång, 2.38 eller nått. Riktigt bra men det kändes underligt att de pratade engelska och dessutom väldigt underlig engelska. Flickan som lekte med elden är bättre. Men den är värd att se i min bok!

Water for Elephants
Lite underlig men sevärd film. Jag hade otroligt svårt för att se när de slog djuren. Men detta är en fin kärlekshistoria vilket är ett framsteg för mig, brukar inte kolla på sånna filmer alls. Men den är helt klart värd att se!


Unknown
Spännande lite underlig action film. Jag blev helt meddragen och bara "Meeen akta dig", "Neej, lita inte på han" haha.. Detta är nog den bästa av de filmer jag sett den senaste tiden.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0