God morgon

Det är typ nu jag har vaknat riktigt. Jag sover och sover ändå är jag så himla trött. Idag börjar jag p balsammetoden igen. Är så trött på ett risit jävla fluffhår så jag tog mig tid att kika igenom de nya balsamen som inkommit som godkända BM Balsam och köpte några nya. Nu hoppas jag att dessa två introduktionsveckor går fort som attans. Under denna period kan håret bli lite extra jobbigt eftersom jag ställer om balansen i det. Men skitsamma det är ju ändå mössväder nu.

Jag är vit som ett spöke, råkade ställa in kameran på typ "glödlampa" eller "sol" och då blir bilden kall i färgerna. Inte så fördelsaktigt för mig direkt haha.. Nu ska vi ta oss en längre promenad ute i kylan innan vi drar till jobbet. 

Kommentarer
Postat av: Kattis

Hm. Du vet att man blir trött av att sova, va? Så satsa på att få åtta-tio timmars sömn varje natt. Varken mer eller midnre! Du märker skillnad och blir piggare på bara några dagar, jag lovar.

Lycka till!

2012-01-10 @ 14:22:07
URL: http://creepit.bloggplatsen.se
Postat av: Marion

Jag är också trött, hur mycket eller lite jag än sover...



Förstår inte vad det beror på...



För några veckor sen var jag på väg till HC då det kändes så sjukligt att vila efter jobbet, sova hela natten, vara trött och gäspa sig genom hela dagen på jobbet, för att börja om med att vila på kvällen och gå och sova osv...



Andreas fick mig dock att inse att det nog "bara" är vintern och mörkret som gör det. Just nu funderar jag på att gå ut och ta en promenad för att inte somna i soffan :S

2012-01-10 @ 18:33:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0