God natt

Hmm ja jag ska försöka sova nu, det lär ju inte funka men jag måste ställa om dygnet. I dag har jag hunnit med massor som jag låg efter med plus att jag har fått träffa halva min familj. Lyckliga mig.

Jag kikade in på Tyras.se och hon hade skrivit ett inlägg om välgörenhet. Ni vet att det går himla bra med "Bollnäs Kids". Ska nog till Kvinnjouren och prata lite imorgon. Hon verkade ha precis samma tanke som mig när det gäller att hjälpa barn. Hon har ju så himla mycket mer pengar än mig och jag är så glad för att människor bryr sig. Mina små pengar gör ju stor nytta tänk vad hennes kan göra då. Jag tror ju inte på stora organisationer som tar massor med pengar till avgifter mm istället för att ge dom till deras syfte. Jag litar fan inte på någon längre, det är ju därför jag har min egen utdelning.

Jo just det, det värsta med hennes blogg var att min blogg ser typ likadan ut som hennes. Fast jag antar att det är ganska lätt eftersom båda är vita och lite rosa och har menyn där uppe. Men jag har kämpat med dom där jävla menyerna så länge så jag kan inte ta bort dom. Jag vill ha dom. Fast det är säkert ingen som läser hennes blogg som läser min lilla blogg. Hon skriver ju om mode och event typ och jag om LCHF och mina djur.

Imorgon försvinner det brandgulorangea håret..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0