Jag har problem

Jag krigar med mig själv om en... grej.. Det är ju så jävla öppet att skriva blogg, varenda jävel kan ju gå in här och läsa. Men jag kan ju hoppas att rätt eller fel personer inte gört.

Så hur mycket ska man nagga på sina egna värderingar och åsikter? Jag menar om(rent hypotetiskt nu) en människa är allt du egentligen inte gillar. Varför ska man ge den en chans? Ska man det överhuvudtaget? Eller ska man omvärdera sina värderingar?

Jag är ju principfast i typ allt som jag har någon som helst åsikt om. Jag har en uppfattning och håller mig till den tills dess att den är motbevisad om ens då. Men om man inte ger saker någon chans finns det ju ingen chans att den blir omvärderad, eller?

Vad är en dålig människa för er? Vad är en bra människa? Värderar ni det på hur en person är? eller på vad man har gjort? eller på hur man gör nu? eller beror det på egenskaper, typ, ja men h*n är snäll iallafall?

Jag menar... såå mycket mer än jag kan skriva här.. måste nog ha en kväll med mina vänner för att reda ut detta känner jag..

Men ge mig era svar! Snälla!

Kommentarer
Postat av: Malin

En bra människa är någon som är omtänksam, ärlig, reflekterande, öppen och pålitlig tycker jag..

En dålig en är någon som är egoistisk!



Jag tycker man har all rätt och bör stå för sina värderingar, principer och åsikter så länge de inte är fientliga..

Varför inte liksom? Och man ska stå för dem, men inte vara helt omöjlig för förändring.



Jag behöver till exempel inte ha rätt i mitt köns-snack, mycket tyder på det men finner jag mig motbevisas får jag ju böja mig ;)

2012-01-13 @ 03:15:37
URL: http://malinspng.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0