Jag kan inte deppa i en evighet

Pengar är en av de grejer jag kan bli sjukt frustrerad över, om du då lägger till bedrägeri och lögner så blir jag galen. Men man kan inte gå och klå upp sig själv för någonting som jag inte kunde rå för. Jag vet att människor inte tycker att man ska bry sig så mycket om pengar. Men det gör jag och det gör alla andra människor också. Jag tycker att det är skit jobbigt att inte ha pengar. Jag tycker att det är skit jobbigt att göra en dålig affär. Jag tycker det är skit jobbigt att ha pengar. Pengar överlag är en jobbig nödvändighet.

Det är därför denna grej med "Andreas" påverkade mig så mycket. För mig känns det helt orimligt att lura någon på pengar. Jag skulle aldrig kunna leva med mig själv om jag lurade någon. Jag förstår inte hur dessa bedragare tänker och om de är helt känslolösa. Jag vet inte hur de kan ta människors pengar och använda dom i eget syfte. Det finns inte i min värld. Det är därför jag blir så besviken, chockad och ledsen när det händer mig. För jag tänker att det inte är möjligt, att det inte händer. Men det gör det, det är så jävla vanligt att det är sjukt. Polisen säger att Blocket är fullt med bluff och båg. Så akta er alla ni människor som tror på den ärliga och snälla mänskligheten. Det finns många idioter.

Om någon av er läsare jobbar på Swedbank eller har någon kontakt på Swedbank som kan få fram vem som tillhör ett visst kontonummer så är ni välkomna att maila mig på [email protected] . Jag kommer inte låta detta svin göra mig mera ledsen och hjälplös. Nu är det dax att hämnas! Jag älskar att hämnas. Hela mitt ansikte ler.

Kommentarer
Postat av: Malin

Vad har han gjort? "sålt" ngt till dig som du aldrig fick? grr! Fy fan vad äckligt idiotiskt!

2012-01-30 @ 10:43:27
URL: http://malinspng.blogg.se/
Postat av: Hanna

Åh jag hjälper gärna till, älskar hämnas på de som förtjänar det :)

2012-01-30 @ 18:15:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0