Lördag 21 januari

Tre Trappor besöket blev inställt, tjejerna jag skulle ut med var för trötta. Det känns bra, är ju inte så himlans pigg själv. Men det känns som att jag är frisk om några dagar iallafall. Det är absolut jobbigast att ha ont i halsen och inte kunna svälja varken dryck eller mat. Nu är jag bara snorig och seg i kroppen.

Idag har jag ätit tårta. Smörgåstårta och marängtårta och brago kakor med choklad på. Det känns bra att jag har lärt mig äta lite iallafall. Allt jag nämde fick plats på en pappassiett så det var inte så jättemycket men ändå nått. Inte bra, men överkomligt. Ingen silverstjärna idag.

Känner mig på bus humör ikväll. Tur att Helena kommer och joinar mig om en stund. Kanske tar en tur till Söderhamn eller nått. Blir rastlös av att vara förkyld, tycker inte alls om att vara begränsad av något så löjligt som en förkylning. Jag tackade dock nej till att bowla, bowling är inte min grej. Men jag hoppas Sofia och Dennis kikar förbi här senare och spelar lite spel eller så.

Grannen ovanför mig har nog förfest för sig själv, eller så har hon städlördag, spelar väldigt underlig rappmusik iallafall. Det hörs inte några röster förutom när hon pratar med någon i telefon så jag antar därför att hon är själv. Hon städar nog, jag ska intala mig det och hoppas att hon har lika tråkigt som mig. Haha.


Kommentarer
Postat av: Anne

Vad snygg din blogg är, gillar layouten skarpt, sån skulle jag också vilja ha



Stor kram!!!

2012-01-21 @ 19:05:40
URL: http://anne06.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0