Onsdag

Jag sitter med en kopp te (med kokosfett i) i handen och försöker peppa mig inför bowlingen klockan 18. Är fortfarande täppt i näsan och hes som bara den. Men jag har slutat klaga och jag har slutat att försöka göra en deal med gud haha.. Är på toppen humör idag!

Har fått igång Johannas bil. Vi är rätt fixiga vi två. Vi googlade på "starta bil med start kablar". Vi fick samma information från flera olika sidor men det funkade inte i verkligheten så vi startade min bil och satte röda sladden på + på mitt batteri sen på + på Johannas bil. Sen satte vi svarta sladden på - på mitt betteri och sedan på minus på Johannas. Shoop shoop.. så brummade den igång. Så tog vi en tur till Majas i Rengsjö utan att köpa någonting.



Efter bowlingen tänkte jag åka och shoppa lite mat. Jag kör stenhårt med kokosfett nu, tur att det är smaklöst. Ni vet att kokosfett ökar förbränningen va? Jag vet att jag har skrivit det några gånger men det kan ju vara lätt att missa. Idag fick jag en positiv överaskning på vågen, har ju stått stilla på minus 37 kilo så länge nu. Idag var det mer än så haha.. ni får veta på torsdag!!

Kommentarer
Postat av: sanna

hanna nu när du kör hårt på kokosfett, säg till om du behöver mer! pappa hjälper dig så gärna=) man kan ju göra en god smoothie med bär , grek youghurt o kokosfett i , funkar att spetsa det5 mesta=) se det som medicin, bra sådan=) tror terapuetisk dos är minst 4 msk per dag, men gärna 5-6 mksk.

2012-01-25 @ 19:22:03
Postat av: Anonym

Berätta gärna mer om kokosfett!! =) Funkar de bara när man äter LCHF?

2012-01-26 @ 08:08:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0