Stall sökes

Jag behöver ett stall med hästar. Jag behöver "häst göror". Jag vill borsta, sopa, mocka, mysa och bara vara i ett stall. Pyssla om hästarna helt enkelt. Tänkte att jag iallafall kan höra med er som läser bloggen om ni har häst som ni vill ha lite hjälp med. Det är någon gång i veckan jag vill ha tid i stallet.

Jag vet att många som läser min blogg tycker att jag gör väldigt mycket och måste stressa ner inte ha ytterligare något på min agenda. Men detta är i ett avstressande syfte. Det är otroligt skönt att vara i stallet och poa på och jag har massa fritid. Man hinner mycket om man vill och jag är just nu helt sysslolös i två veckor. Det om något stressar mig.


Kikade in på min statestik sida och insåg att jag har väldigt trogna läsare. Sen har jag 2 läsare i Thailand som fortfarande hänger med, jag undrar vilka ni eller du är. Sen har jag några från Spanien, Sanna jag antar att du är en av dom men vem mer?! Anna du bor väll i Malmö nu? Men flest är ni såklart från Sverige.

Kommentarer
Postat av: anna

yes hanna, jag befinner mig i malmö:)btw, mys m hästar, hoppas du hittar nåt trevligt stall!

2012-01-30 @ 20:27:44
Postat av: Linda

Näe, inne i stan är det nästintill ingen snö alls, lite ute i stallet. Nä, jag var hemma med familjen :)

2012-01-30 @ 20:53:24
URL: http://lindabj.blogg.se/
Postat av: Lina

Du vill inte köpa dig ett litet hingstföl då? I såfall har jag en liten underbaring ;)

2012-01-30 @ 21:18:11
URL: http://olinao.blogg.se/
Postat av: Lina

Nej förstod det, var ju bara tvungen att säga det ;) Du får väl följa med mig någon gång! :)

2012-01-30 @ 22:43:50
URL: http://olinao.blogg.se/
Postat av: Lina

Ska man vara riktigt noga så är jag bara ägare åt en, Bronzac. Min plast-mormor och morfar äger Dansa men jag räknar henne som min också efersom jag har ansvaret för utbildningen och aledningen till att hon inte ska säljas :) Hingstbebisen jag pratade om är alltså hennes lillebror och ägs också av dom, men ska säljas. Lite rörigt!

2012-01-30 @ 23:00:28
URL: http://olinao.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0