Folk

Ikväll när Nilla gick ut på uteplatsen så hörde jag hur hon skällde till, jag gick ut och kollade men det var ingen där. Då ropar en gubbe att det var han som hade pratat med henne och hon hade svarat:). Så himla gullig. Sen berättade han att han hade följt mitt och Baltazars liv. Alla våra promenader förbi hans balkong. Han var så imponerad av min hund. Förstår ni. En helt främmande människa har suttit och filurat om min hund. Han sa för att vara ordagrann "Jag skulle bara villa gå ner till er och skaka om all hans päls och gosa in i". Så himla gullig. Han berättade även att han hade en katt som han köpt på Djurskyddet. Tänk att det finns så härliga människor runt omkring som man inte ser.

Det här är inte första gången någon har pratat gott om min underbara hund. Ni ska höra mormor, morfar, mamma, pappa, syrran, mina vänner men då är ju dom partiska och har fått möjlighet att lära känna honom. Människor som helt hipp som happ berömmer Baltazar blir jag så himla glad av. Han är verkligen drömhunden för mig.


Kommentarer
Postat av: Linda Larsson

förstår alla.. han är en speciell hund. En sån man känner att man kan lita blint på.. sen är han så där lurvigt go :) kram på er

2012-07-20 @ 17:27:08
URL: http://www.lindaallstar.blogg.se
Postat av: Em

Gullig gubbe.. jag har oxå berömt honom! ;) om du minns, efter att vi var på nånting med jouren.. han är så duktig Hanna!! mega snäll och väl uppfostrad, går lugnt å fint LÖS!! jag är nog lite avis ;) för min lillebuse skulle behöva lite mer pli, men jag försöker ;/ Kram! å tack för dina fina kommentarer, jag vet, jag älskar oxå bild nr6 :D hah, reklam för en vampyrfilm.. jo men jag förstår tanken, romantiken :) ååå hoppas innerligt at du oxå finner Kärleken Hanna! Det skulle du verkligen behöva :D <3 lycklig är du redan men den lyckliga kärleken! när man minst anar det så dyker den upp ;)

2012-07-20 @ 23:45:30
URL: http://www.emmachristines.blogg.se
Postat av: Lilldjupa

Men Hanna! Jag är inte partisk för att jag ser vilken underbar hund du har :P
Ja men en blir lycklig av alla dessa människor runt en som en inte ser! Därför som jag också babblar på med alla, en kan känna som dig efteråt "vet du, en rödhåring prata med mig om ditt och datt idag!"

2012-07-21 @ 07:25:51
URL: http://malinspng.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0