Fy fan vad jag är dålig.

Alltså herregud jag måste verkligen träna arslet av mig. Jag har verkligen tappat allt i ridväg i min kropp. Jag har låtit den förfalla till massa slams. Jag är så himla himla ledsen att jag är orkeslös, slapp, rädd att knäna ska hoppa ur och att jag hur mycket jag än vill och tänker så funkar det inte.
 
Idag "åkte jag med på ryggen" på en piggelin irriterad på alla bromsar Visa och jag kände mig värdelös. Buhu det är så himla tråkigt för alla minnen jag har är av ridning är att det är lätt och roligt förutom när jag flygit av då för då gör det ju ont. Jag kommer att få kämpa järnet om jag ska kunna rida ordentligt så att det är rättvist för hästen och för att det ska funka helt enkelt.

Jag vet så himla väl vad det är jag ska göra men min kropp lyder inte mig. Jag kunde inte ens rida lätt i traven, utan studsade hit och dit. Jag vet helt ärligt inte hur jag ska komma vidare. Jag är verkligen super ledsen.

 

Men jag var ändå överlycklig av att få sitta på härliga Visa som ni ser! Hästar är bara så himla underbara!!

Kommentarer
Postat av: Lina

Träna träna träna är vad som gäller! Och du var visst jätte duktig idag! :) Jag sprang bakom när du travade och det där med att du inte kunde rida lätt är ju inte sant.

2012-07-23 @ 22:20:44
URL: http://olinao.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0