Jag har inte mått bra

Jag fattar inte att jag alltid ska komma på i efterhand att jag inte mått bra. Varför fattar jag inte det när jag är i det?! Det måste gå så himla långt att jag börjar strula med maten och bli en dålig människa. När saker bli jobbig så stänger jag ner. Jag knäpper av systemet och sliter på tills dess att jag inte orkar något mer typ. Typet är viktigt för jag kan ändra måendet på en vecka så det är inte något vidare allvarligt i andras ögon. Men i mina är det stort och jobbigt.
 
Jag blir en sur, bitter, irriterad och sviiintrött människa. Detta händer när jag prioriterar allt utom mig själv. Mina prioriteringar har varit i krash ett tag. Det har varit för många "måsten". Ni vet sånna som man egetligen kan vara egoistisk och skita i. Jag har ju blitt en mycket mjäkigare människa de senaste åren och det är både positivt och negativt. Positivt för att jag är en bättre människa och mer öppen. Negativt för jag är mer öppen och känsligare.

Grejen är nu när jag knäpper på systemet igen så kommer alla issues upp igen och det är ju jobbigt och tar energi till tusen. Energi jag nu inte har så gott om. Därför behöver jag allt som jag skrev häromdagen. Vänner, mer egentid mm. Men vet ni vad det absolut bästa stället är för att samla energi?
 
Så Lina får stå ut med mig. Fast jag tror inte att min konstighet märks så mycket i stallet för där är jag så lycklig att få vara:). Snart ska jag troligtvis börja rida lite mera också. När hästarna kommer tillbaka till stallet. Det ska bli intressant att få se hur allting utvecklas. Jag typ drömmer om den dagen då Lina och jag kan ta en skogridtur tillsammans på Visa och Dansa. Fattar ni att Lina snart ska sitta på Dansa?! Det är så himla roligt. Ops, nu spårade jag ur. Men det är viktigt med drömmar. Jag har inte haft så mycket drömmar de senaste åren faktiskt. Undra om jag ska ta och skaffa mig några.
 
Hmm ja nu vet ni iaf varför jag inte skrivigt så mycket på bloggen. Dels är det på grund av att jag har jobbat mycket. Sen är det för att jag känner att jag bara skulle spy ut en massa skit som jag sedan kanske ångrar eller iaf inte ger er eller mig någonting. 

Kommentarer
Postat av: lina

Iiiihh när jag läste dina meningar om dansa och ridning så blev jag lite nervös i magen! Snart snart snart :)

Svar: Jaa det ska bli så himla spännande..
Hanna

2012-07-14 @ 12:53:09
URL: http://olinao.blogg.se
Postat av: Nina

Det gör mig ont att läsa att du mår dåligt Hanna, du verkar vara en sprudlande glad tjej..det får mig att igen att tänka på att hur man är utåt inte alltid speglar hur man mår inombords.
Försök att tänka mer på dig själv Hanna, bli mer EGO!!
Kram.

Svar: Jag är en glad tjej även nu.. det kräver bara lite mer energi och den energin är knapp:).. Men jag känner mig mycket bättre redan:)
Hanna

2012-07-14 @ 13:30:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0