My day

Haft en skit bra dag! Energin börjar så smått komma tillbaka. Jag lägger inte energi på idioter eller på annat löst trams. Baltazar och jag har haft en toppen dag med massa sol, bus och sen lite tråkigt i stallen. Nu är jag skönt trött och Baltazar totaldäckade direkt vi kom innanför dörren. Nu känns det som att vi är på rätt spår. Skönt!

Nyss när vi la oss i sängen så hade jag tänt ljus på säng gaveln och jag tyckte att det började lukta bränt hår. Då hade Katten varit där och svansat runt så när hon skuttade iväg så trodde jag att hon skulle ha en eldsvans, men hon klarade sig och alltså står min skrot lägenhet kvar här..

Baltazar och jag hade hund dejt med grannarna idag också. Jag älskar denna lilla pudel tjej, hon skulle lätt få bo med oss!!






Kommentarer
Postat av: Lilldjupa

Jag har barndejt i Växbo (ej ngn bestämd dag men) snart! Jobbar med en mamma till en kille på Jamies förskola, och de har hästar och allt! (: Ganska nyinflyttade. Heter Kicki och Mattias (han är polis)

Svar: Ingen aning vilka dom är.. vart i Växbo bor dom då? Jag vet bara travstallen som har hästar i Växbo och sen några på berget och vid bygdegården:).
Hanna

2012-07-18 @ 05:26:09
URL: http://malinspng.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0