Stallet

Killarna fick äran att ta hand om Bronzac idag. Och så de har pysslat!! De är så himla genomgoa och snälla mot alla djur. De putsade hans päls tills den sken. Benen hade de först glömt, de tyckte inte att det var så mycket hår där haha.. Men sen borstade de och helst skulle de nog ha velat dränkt honom i vatten för att få bort varenda korn smuts.
 
Sen kom stunden då de skulle få hoppa upp. Vidar ville upp direkt utanför stallet, detta innebar en lång nerförsbacke och det var lite läskigt så när vi kom ner till padocken hoppade han av och Nils upp. Nils skulle kunna ha ridit hela dagen. Så himla cool och avslappnad. Bronzac ska vi inte tala om. Han är nu nästan Vidars favorit, Lukas ligger fortfarande på första plats där. Nils favorit är absolut Bronzac.
 
















 
Efter ridningen kom åskvädret och jag sprang som en idiot runt till höet, havren och hagen. Så jag var pissblöt och barnen något uppskrämda eftersom lyset slogs ut i stallet en stund. Men allt gick skitbra och killarna frågade om vi ska åka tillbaka imorgon?!

Kommentarer
Postat av: Linda

Vad härligt!! :)

2012-07-31 @ 18:48:46
URL: http://Lindabj.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0