Full och förbannad

Vi var ut ikväll. Jag, syrran, brorsan, Sara och Bettan. Skit kul var det. Men sen var den en kille som armbågade Andre rakt i ansiktet eller tänkte göra det iaf. Så jag puttade bort honom på ren reflex. Sen tog jag bort Andre. Han hade ju tydligen inte gjort nått förutom att kanske putta till den där killen när han dansade. Men han stod på dansgolvet liksom, man stöter in i folk hela tiden. Så jävla irriterande.
 
Så går vi ut och då börjar två killar bråka. Jag och syrran går emellan. Mest syrran för jag såg att de var helt drogpåverkade och tomma i ögonen så jag kände inte för att få en smäll. Sen går den ena iväg och jag säger "Meeen jävla TÖNT"! För att jag tycker att det är otroligt töntigt att slåss och mucka gräl. Fattar inte greken liksom.  Tyvärr står dock syrran mitt emellan mig och honom så han tror att det var hon som sa det och slår till henne. Hon blir helt galen och han ännu galnare. Vi säger till en vakt att han borde ta ut honom om han inte vill ha bråk men han säger bara "Men jag såg ingenting så jag kan inte göra någonting". Killen går fram till ett annat gäng och börjar bråka med någon där och då hoppar ordningsvakterna in och sen polisen. Han fick åka polisbil därifrån.
 
Det tragiska i allt detta är att hans beteende inte kommer att leda någonvart alls eftersom vi har så himla lösa regler och lagar i Sverige. Om han hade haft en kniv skulle han lätt kunna ha huggt ihjäl någon. Skrämmande. Jag måste lära mig att inte gå emellan bråk. I dessa tider kan det bli riktigt farligt. Jag tror fortfarande än idag trots min beroendeterapeut utbildning och allt att drogpåverkade personer är mycket mer oberäkneliga än alkoholpåverkade. Det är bara så och det kommer inte att ändras.
 
Men förutom detta så hade vi en sviin rolig kväll!!



Kommentarer
Postat av: Malin

Fan vad ni är tuffa, men så är ni stora och starka å ;)
Skulle jag försöka gå emellan skulle jag väl dö av en liten puff, vek som jag är..

Jag är också livrädd för äckliga knarkare, LIVrädd..

2012-06-09 @ 06:09:44
URL: http://Malinspng.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0