Lördag & strikt

Det har känts som söndag idag. Jag sov till klockan tolv. Galet. Är uppenbarligen väldigt trött i kropp och själ. Men jag la mig lite för sent i natt också. Typ halv fem. Solen hade börjat gå upp och det kändes som morgon. Men jag tog tag i dagen idag och åkte till byn och kastade ved i fyra timmar. Sen åt vi grillat och vid nio kom jag äntligen hem. Då skulle jag lada om inför en utekväll med tjejerna men jag däckade i soffan och nu har jag gått sista rundan med Baltazar och sitter i sängen med en glassbytta och jordgubbar och ett avsnitt Förhäxad på tv:n. Katten och Ballen leker tagen och jag kommer att somna sekunden efter jag lagt bort datorn.

Från och med imorgon är det slut på allt LCHF vänligt socker i mitt liv. Det förstör mer än det ger mig "livskvalitet". Jag blir sugen på allt annat riktigt socker och det är inte bra. Idag har jag ätit kladdkakemuffins med citron frosting. Illa. Förbannat illa men jag orkar inte bry mig. Det är farligt, när jag slutar bry mig. Ska säga åt alla jag känner at skälla på mig om jag försöker äta skit framöver. Jag är en sockerjunkie. Det bara är så. Den enda gången det går bra att vara strikt är då jag äter LCHF mat! Så det är det som gäller nu. Jag får dock äta färdig marinad då jag är bortbjuden, annars känns sommaren som ett misslyckande i förväg och det är ju inte så roligt.

Så nu kör vi Minus 50 kilo till 1 oktober. Just nu ligger jag nog på minus 39-41 kg. Så ge mig pepp, ge mig skit, ge mig råd, ge mig skäll, ifrågasätt mig och Om du bjuder mig på mat.. Do it the LCHF stile!!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0