Rolig kväll!

Tiden gick så himla fort ikväll. Blev galet trött på slutet men fram till dess hade jag riktigt roligt. Tycker dock det är lite jobbigt när folk ska prata allvar när dom är dyngfulla och inte alls särskilt kloka. Men det är sånt man får ta. Alla var på riktigt bra humör idag förutom en som skällde ut mig för att JAG spelade dålig musik så hon tänkte gå hem. Vill dock påpeka att Jag hade absolut ingenting med musikvalet att göra. Men ibland vill man bara ha någon att skälla på och det går fint att skälla på mig, hon skrek det till och med två gånger för jag ville nog inte förstå första gången så jag sa "Va säger du?".

Bandet vi hade ikväll var riktigt duktiga och höll igång bra. Det är dock alltid lite segt på festerna fram till typ klockan 12 då alla är jättefulla och dansar och tjoar på. DÅ är det hög stämmning! Synd att det inte kan bli så tidigare på kvällen och utan att det ska bero på alkohol tycker jag.

Nu ska jag krypa ner i sängen och längta tills imorgon då vi kör en heldag i stallet! Var flera dagar sedan jag träffade Lina nu. Alla ni där ute borde få träffa en människa som Lina. Alltså inte just kanske min Lina men en person som har typ samma värderingar, sätt, tankar och synsätt som du själv fast enbart på ett bra vis. Det är så enkelt och lämpligt att umgås med en sån människa. Sen är ju ett stort plus att vi är i en omgivning som vi båda älskar, stallet! Men Lina har en stående inbjudan på allt jag gör, så även om hon inte är med på mina grejer så är hon alltid bjuden.
 
Två bilder från ikväll!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0