Barnens Hus - Radio reklam

Jag hatar den! Jag tycker att det är fruktansvärt att man uppmuntrar föräldrar att ta ett lån för att köpa leksaker. Det finns ingenting ett barn behöver NU från Barnens Hus som de inte kan vänta en månad med att få. Om du inte har råd 14 dagar före lön lär du heller inte ha råd 14 dagar senare?!

Ni sätter ännu mer press på föräldrar idag att ge sina barn precis allt de pekar på. Det är inte okej. Sen att ha barn i reklamen som säger typ "jamen mamma/pappa har du inte pengar nu så kan du låna och betala om 14 dagar!!". Det är inte ens okej att barn vet om det. De ska inte ens behöva tänka på pengar och lån. 

Nä fy fan för er Barnens Hus jag trodde faktiskt att ni var bättre, större, seriösare och vettigare än såhär. Det är vidrigt! Jag kommer inte handla på Barnens Hus mer. Skärpning!

Kommentarer
Postat av: matilda

Tack för att du är en bra förebild när det gäller LCHF! :) Har själv också börjat med dieten för 1 månad sedan. Nu har jag en fråga, hur snabbt tror du man kan gå ner i vikt med LCHF? Jag har ätit LCHF nu i 1 månad och gått ner 10kg, (har ätit ganska stikt och motionerat en del). Har varit överviktig enda sedan jag var barn. Mitt självförtroende är i botten, så det är rätt jobbigt.. Men hur snabbt gick det för dej? Jag vet att man inte ska ha brottom.. men tyvärr är det min svaga sida! Har nämligen en viss vikt jag vill nå innan 15:e April.. :)



Tack för allt stöd HANNA! beundrar dig :)

2012-03-05 @ 19:57:26
Postat av: Lina

Om du vill så kan du följa med till stallet på torsdag? :) Jag ska åka till min andra häst och rida först så tiden blir halv sju, sju. Det är tyvärr för isigt för att tömköra, men är du sugen på att borsta och få andas hästdoft, och är ledig så får du jättegärna hänga på! :)

2012-03-05 @ 20:47:41
URL: http://olinao.blogg.se/
Postat av: Malin

Men fy faan vad dåligt av barnens hus!

Har länge försökt undvika dem pga dyrt, blir ännu lättare nu! Grr

2012-03-05 @ 22:48:06
URL: http://malinspng.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0