Bollnäs bandy

Jag var på Bandy ikväll, om Bollnäs hade vunnit så hade de nästan gått till final. Folk var som galna. Spelarna var som galna. Domaren var nog lite emot Bollnäs. En spelare åkte ut hela matchen efter typ 7 minuter, det kändes som att matchen avgjordes där och då. Det var massor även med 10 minutersutvisningar åt alla håll. Dom slogs och tjafsade väldigt mycket.

Bakom mig på min läktare stod det en karl med sin fru/sambo och han var så himla nära att armbåga henne i ansiktet för att hon sa till honom att lugna sig. Jag stirrade rakt på honom efterom jag vänt mig om för att kolla varför han skrek så mycket. Jag blev så himla arg, vilket jävla svin. Jag förstår att man kan bli arg och besviken men varför i helvetet ska folk slåss?? Hon blev helt tyst och kollade ner i backen. Kan inte hjälpa att undra hur dom har det hemma.

Det är otroligt hur duktiga alla är på läktaren. Alla vet hur man ska spela för att vinna.. det är därför de står.. på läktaren ja just det ja. Idag kändes det som ett sinnessjukhus på läktaren. Den ena skrek värre än den andra och dom är så jävla otrevliga. När det var som värst stod jag och höll för öronen.

Bollnäs vann inte utan förlorade och åkte ur serien. Men det var den bästa matchen jag har sett i hela mitt liv. Det var kämparglöd och jävlaranamma, kanske lite för mycket!


Kommentarer
Postat av: Malin

Ja riktiga Bollnäs-fans står på läktaren! :)

2012-03-19 @ 07:10:38
URL: http://malinspng.blogg.se/
Postat av: Hanna

Varför kämpade dom så hårt om dom bara nästan hade gått till final?

Håller med om att det brukar bli galet livat på läktaren och alla som inte är på planen vet som sagt alltid bäst.

2012-03-19 @ 09:35:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0