Det går bra för mig

Oj, hur fel det kan uppfattas. Jag har fått information om att några av er fått uppfattningen att jag gett upp LCHF eller iaf att jag har grymt sug efter andra saker. Grejen är den att jag inte alls har det. Alltså jag kan inte tänka mig ett liv utan LCHF. Anledningen till mina senate inlägg om sug och smaker är att jag vill ge en helhets bild. Det är som att ni är en vän och jag berättar om en relation, ni vet vännen får veta allt i början och efter några månader/år så berättar man mest det jobbiga och inte det bra?!

Jag drabbas inte av sug så ofta och det går över fort. Jag har lärt mig själv att inte ge efter så kroppen kämpar inte så hima mycket nu. Dock så kan det vara sjukt jobbigt just i 3 minuter eller 30 sekunder och då kan jag ibland få för mig att skriva ett inlägg och det är verkligen inte rättvist egentligen. Men jag vill liksom visa att det finns svåra stunder men när jag läser min LCHF kategori så ser det ut att vara mycket svårare än det är. Man får ha i åtanke att jag lever LCHF precis hela tiden och att då skriva lite skit någon gång i månaden känns väll okej?!

Jag menade inte heller att jag skulle sluta med LCHF för att jag inte går ner i vikt just nu. Jag mår ju svinbra så varför sluta då? Jag ber om ursäkt om jag har framställt det som att jag ifrågasätter LCHF för mig för det gör jag inte. Det är bara det att en tanke eller en mening kan bli så mycket hårdare i skrift.

Jag äter LCHF mat hela tiden och jag har inga planer what so ever på att sluta. Det går skitbra! Är inte sugen på något alls. Kan äta i princip allt och mår toppen bra!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0