Fucking knä

Jag är så himla arg på mitt knä som hoppar ur i tid och otid. Igår hoppade det ur och jag tror att jag inte fick i det riktigt rätt igen. Idag gör det svinont och är blått ovanför och under. Det hoppar ju oftast ur när jag har ansträngt det och det gjorde jag ju när jag flyttade förrådet. Men tidigare idag tänkte vi iaf hänga med Johanna på en promenad men det gick inte. Gör så ont när jag böjer benet.

Snart ska vi till stallet och då hoppas jag knät har vilat upp sig. Det är jävligt jobbigt att ha ett skitknä. Idag kan jag inte sätta mig på huk alls. Jag hatar smärta och är dålig på att hantera den. Jag skulle vilja rycka till knät på något vis men det känns som någon muskel eller sena ligger fel och är stäckt så då kanske den går av? Kan den göra det?

Jag tänker varje dag på hur glad jag är för att knät funkat just den dagen. Snacka om att knät tar mycket energi från mig. Å varje gång det hoppar ur blir jag alldeles matt och ledsen. Det känns hopplöst liksom. Vad jag än gör så funkar det inte. Jävla skit!


Kommentarer
Postat av: Sanna

SV: Jasså? Vilken sida? :) Man kanske ska spana in det då så man sparat någon krona.

/ S.

2012-03-17 @ 17:51:01
URL: http://scstenberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0