Inte okej

Jag har precis kollat på gårdagens avsnitt av Big Brother! Marcelo blir arg för någonting och slår i väggar och sparkar runt grejer och knuffar iväg Annica handgripligen två gånger. Det är inte okej. Jag blir så jävla arg. Det som gör mig ännu mer arg är att han senare i sängen ligger och säger att det inte var meningen och hon grinar och är rädd säger hon. Jag fattar överhuvudtaget inte hur hon kan gå och lägga sig i sängen med honom.

Det är såhär om vi normaliserar detta beteende så kommer det att bli ännu svårare att få stöd som misshandlad tjej. Många tycker säkert att det där var väll inget. Jag kan til viss del förstå det för en knuff är inte så himla farligt. Men hans beteende är att han kan göra vad som helst och sedan be om ursäkt så är allt bra igen.... till nästa gång.

Den här killen ljuger och är ett svin i vanliga fall i Big Brother. Men tänker Big Brother acceptera det här beteendet? Då har dom ingen som helst förståelse för att detta händer ute i Sverige varje dag och sen blir det bara värre och värre. Det är ingenting som bara händer i en pressad situation i Big Brother huset. Man kan inte skylla slag och våld på det. Då borde man inte få låsa in folk såhär.

Årets deltagare är vidriga mot varandra och jag antar att det speglar vårat samhälle? Man ska skryta med nya dyra grejer och killarna ska vara tränade och coola och slåss. Cipan är en riktig skithög. Hans sätt att provocera är inte okej. Han måste vara väldigt trasig och det skrämmer mig att han i vanliga fall går lös i vårat samhälle.

Jag är så arg att jag skakar nu. Vilka idioter!

Kommentarer
Postat av: Malin

Fy fan, är så glad att jag inte tittar! Vad galen jag skulle bli!

Våld är aldrig ok!!

2012-03-13 @ 19:25:47
URL: http://malinspng.blogg.se/
Postat av: Lilldjupa

Återigen, det börjar när barnen är små! Vi säger "äh, killar är sådär" "och tjejer är tvärtemot" "tjejer ska ta hand om killarna" osv.

Också är detta beteende inget konstigt!

2012-03-17 @ 10:05:51
URL: http://malinspng.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0