Tjockis hela livet?

Jag har stannat, min mardröm har blitt verklighet. Min vikt står stilla, tokstilla och jag bryr mig inte nämnvärt. Jag har inte tänkt på det så himla mycket. Men idag kollade jag på något program med Jillian på tv, träningsprogram. Då slog det mig hur handlingslös jag har varit sedan i somras. Jag känner ingen motivation. Alls. Jag känner mig lite tom i frågan om viktminskning. Jag äter ju LCHF för att gå ner i vikt men gör det inte längre. Jag går ju aldrig ner i vikt när jag tränar och det gör jag ju nu. Så egentligen är det ju "normalt" att jag står stilla nu, men är det det här jag vill? Jag vill ju gå ner i vikt och jag gör inte. 

Jag är ju långt ifrån klar. Så varför bryr jag mig inte?

Känner jag mig nöjd? Nej, det här var ju inte planen. Tänker jag stanna här? Eller när ska jag ta tag i vikten? Jag är inte normalviktig nu även om många här på bloggen verkar tro det. Även typ alla människor jag träffar i verkligheten säger "Men nu räcker det va?" "Snart finns ingenting kvar!" Är det Det jag är rädd för? Att hela jag är förändrad till kroppen Såklart men innehållet då? Jag är en väldigt rädd människa tror jag. Min hjärna begränsar mig ibland då jag inte tar kontrollen och peppar mig själv. Är det allas kommentarer om hur smal och fin jag är nu som gör att jag inte anstränger mig? Duger jag nu? Är det verkligen ANDRA som ska bestämma det? Det var väl jag som skulle bestämma när jag var klar och nöjd. Eller är det rädslan att få ännu mera slapp hud och känslan att inte kunna vara ute i sommar på grund av hur kroppen ser ut? Kan detta sätta en spärr i huvudet? Klart de kan. Men hur ska jag få bort skiten, det är den viktiga frågan.

Jag är alltså inte frustrerad eller ens besviken på att stå stilla. Det är konstigt. Jag ska gå ner 20 kilo till. Men när ska detta ske? Hur ska jag göra?
Jag borde veta.
Jag borde kunna.
Jag vill.
Nu.


Kommentarer
Postat av: Linda

Du är vacker! Och det har du alltid varit!

Jag tycker du är såå duktig som lyckats gått ner så pass mycket i vikt! Du är en riktig inspirationskälla!

Fortsätt kämpa!

2012-03-11 @ 00:02:22
Postat av: Sanna

Hej hanna, väldigt bra, fint och öppen hjärtligt inlägg. jag förstår verkligen att sånna här tankar dyker upp, du är verkligen en stark person som tampas med dessa oxå. Jag tycker det är fantastiskt bra att du tränar inte minst för hjärta och lungor men framför allt för att din kropp ska bli stark, jag tycker absolut du ska stå fast vid DITT mål oavsett vilket det är. Sen håller jag med alla andra att det har skett stora possitiva förändringar, för att bara titta på en sak så¨har ju dina fina ansiktsdrag kommit fram så mkt nu! För att din kropp ska må lika bra i längden tycker jag absolut du ska köra på med LCHF, även fast det kanske kommer krävas MER nu än tidigare då du bara rasade i vikt. Använd din enorma envishet som ditt viktigaste vapen mot att klara detta diciplin uppdrag, helt övertygad att du klarar det nämligen.

2012-03-11 @ 09:56:04
Postat av: Anonym

Man kan inte veta att vad gör rätt om man aldrig ifrågesätter det!



FTW!!!

2012-03-12 @ 14:25:29
Postat av: JJonsson

/mig

2012-03-12 @ 14:26:22
URL: http://jjonsson.shapemeup.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0