Varför

Jag är negativ idag, ingenting känns bra. Bygggubbarna gav mig sovmorgon men likafan vaknade jag sur. Nu borrar de som vanligt och det gör mig galen. Ute blåser det och det brukar jag älska även när jag är sur, det brukar ge mig energi och styrka men nej idag blev jag kall, fick ont i öronen och orkade inte lyfta ena benet framför det andra typ. Känner mig riktigt jävla sur på allt och inget.

Jag skrapade en lott i en förhoppning att vinna!
Jag vann men blev sur bara för att jag vann 10 kronor.

Varför känner jag såhär? Varför kan jag inte bara vara glad och se normalt på saker igen? Det här tar så mycket energi så jag blir helt slut i kropp och själ. Har inte gjort någonting vettigt idag och jag har inte tid med sånna dagar just nu. Jag undrar om jag har för mycket som snurrar i min hjärna?! Jag har mycket ansvar för olika grejer och när det gäller allvarliga saker så är ansvar inte alltid så roligt. På ett jobb går det bra för då får man ju ändå gå hem och vila sen. Men att ha det så på sin fritid känns tungt idag.

Nä jag kommer aldrig fram till något dagar som denna.. Snart börjar jag jobba och då får jag lov att vara på topp! Kanske en promenad med två av de bästa killarna, det ordnar nog upp den här dagen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0