Den bästa killen ever!

Ibland blir jag så himla trött på Baltazars fjantigheter. Typ som att jolla sig innan han hoppar in i bilen. Jag menar han har bott med mig i flera år, han borde veta att jag inte kommer att ge mig. Han åker alltid med i bilen. Fattar inte varför han fjantar sig. Men sen kommer det dagar som idag då jag inte kan önska mig en bättre hund. Han är verkligen den bästa hund jag någonsin träffat.

Jag ska ge honom ännu mera kärlek framöver och krama honom extra mycket!







Idag hänger han med mig på jobbet. Är så duktig och lägger sig bara och väntar och är med på allt vi tar oss för. Nu ska vi gå och lägga oss i soffan och kolla på några avsnitt Lie to Me säsong TVÅÅ!!


Kommentarer
Postat av: sara

Inte än, siktar mot hösten/början på vintern. Har gått fort, men nu börjar det plana ut lite, vilket jag känner är bra, så kroppen hänger med =)

Har sen jag vägde in mig på förlossningen på 115 kg gått ner till 82 kg. Då är ju dock lilla Molly inräknad och en del vätska som jag samlade på mig under graviditeten. Har 70-72 som mål :)

2012-05-06 @ 12:40:52
URL: http://saaraaaa.blogg.se/
Postat av: Sara

Har inget direkt tidsmål, men jag gissar runt höst/tidig vinter att jag nått målet då :) Och på sommaren har jag som lättast för detta, massa grillat och feta såser ;) Haha .

Okej, jag förstår om du kör hårt sen då :)

2012-05-06 @ 12:52:21
URL: http://saaraaaa.blogg.se/
Postat av: sara

Gillar många av dina inlägg måste jag säga.. Har växt upp med alkoholism i familjen hos flera, och det är inget jag vill att någon ska uppleva. Har aldrig lidit fysiskt illa, men psykiskt. Är inte nykterist själv, men efter graviditeten och att Molly kom så har jag inte varit sugen på en droppe alkohol faktiskt. har tagit något glas vin i vänners middagssällskap, men där har det stannat också. Har lika trevligt utan. Kommer säkerligen ta något glas i framtiden nån gång ibland, men aldrig som man gjorde innan graviditeten, när man "festade".

2012-05-06 @ 12:59:02
URL: http://saaraaaa.blogg.se/
Postat av: Em

ååh jaa dom är så underbara de små liven! våra hundar! en bästa vän! han kanske kommer över det här med bilen, jaa krama han extra mkt! :D han är så duktig han tycker ja Baltazar! är inte alla hundar som är så där duktiga å kan gå lös hur som helst å inte bry sig om andra människor/djur, Lillen kan gå lös men inte om det är fler i närheten..

2012-05-06 @ 18:14:05
URL: http://emmachristines.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0