Flummig?! Jag? Nä va..



Okej, kollade ni eller? Så här är det att leva mitt liv ibland. Bilen råkade åka över en stenmur ikväll när jag skulle parkera hemma hos Johanna. Jag hade skitbra koll på bilen bredvid och bakåt i den vänstra bakspegeln. Det gick så bra tills det sa Krasssch.. Kändes som att hela bilen skulle tippa. Ett hjul hade råkat ramla över muren. Vi orkade ju inte få upp den så vi ringde Johan som vi tänkte att kunde dra upp oss. Men nej han lyfte upp hela bilen som vi inte ens lyckades rubba haha.. Galet. Det händer alltid nått. Herregud.

Kommentarer
Postat av: linda larsson

Jag tar absolut inget personligt eftersom jag inte är rökare. Jag tycker bara att det är starka ord att säga av en som har en beroendeterapeututbildning bakom sig. Jag äter inget av en god orsak, det är ett helvete åt sluta med. Som säkert många känner av rökning. Att nikotin bara är psykiskt beroende kan jag säga nej åt direkt. Det är bägge. Kan ge väldigy fysiska symtom och vissa gamla som rökt länge och är sjuka av annat kan bli jättesjuka om dom slutar. Vetenskapligt bevisat att det är fysiskt beroende. Du brukar kunna ta kritik bra Hanna och jag har alltid sagt åt dig när jag tycker tvärtom. Det kommer jag fortsätta göra även om det är känsligt för dig. Jag har sett att många tar illa vid sig av det du skrivit om att rökare skulle vara lata. Iof din blogg men då måste man kunna höra vad andra tycker med. Vi kan ta en tekväll och diskutera. Drygt att skriva från telefon. Eller pratar vi om nå roligare för jag tror inte vi kommer vara överens på den här frågan :) fixa lite bloggbilder med. För nu är det verkligen dax att byta!

2012-05-05 @ 10:51:32
URL: http://lindaallstar.blogg.se/
Postat av: Em

hahaha!! lite flummig som mej du å.. sånt där brukade hända mej oxå men det var mer förut eller jaa mer sällan nu iaf haha! har nog börjat tänkt efter å lixom inte kan köra lika fort längre för det är inte värt det, man kanske har blivit en kärring jag vet inte hahaha! Ha en trevlig kväll! Snäll bror du har som hjälper syster.. eller bröder brukar inte oftast ha något val hehe!

2012-05-05 @ 17:48:44
URL: http://emmachristines.blogg.se/
Postat av: Lina

Hahah vilken tur att du har en liten bil!

2012-05-05 @ 20:32:14
URL: http://olinao.blogg.se/
Postat av: Lilldjupa

woo. Johan ser ut som värsta stålmannen!

2012-05-06 @ 08:11:18
URL: http://malinspng.blogg.se/
Postat av: Mina

Hahahaha..galet! Fy vad jag saknar dig vännen!

2012-05-07 @ 00:21:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0