Jag vill inte att den här dagen ska ta slut

Känner mig lycklig och nöjd och bara på topp idag. Haft en så himla bra dag. Hur ska jag kunna toppa den här dagen imorgon?! Jag ska jobba det är allt som är planerat just nu.

Stallet idag var toppen! Lina är så himla lik mig. Det har jag nog känt från första början, vi tänker och gör lite lika liksom. Så himla skönt och härligt. Men idag kom våran olikhet fram i ljuset. Jag fullkomligt Älskar blåsten och hon hatar den. Jag kom in i stallet och sa "Åhh men är det inte härligt, känner ni hur energin bara kommer in i en när det blåser?!" och Lina säger "Duuu skämtar.....va?!" och så såg hon ut att vara i chock haha.. Så himla roligt. Dansa gillade också blåsten, hon gjorde inte ett endast bus idag och det är första gången i mitt liv.

Efter stallet lämnade jag Baltazar hos Johanna och åkte till Ljusdal på en föreläsning om Hedersrelaterat våld. Så intressant och så jävla upprörande. Jag blir verkligen så arg och ledsen över hur vissa människor får ha det. Jag vill att alla ska få ha det bra. Å ja Bra är ett oprogramerat ord som man får lägga sina egna värderingar i men alla vet att man inte har det bra om man är utsatt för våld av något slag.


Kommentarer
Postat av: Lina

Och LYCKLIG är efternamnet ;) Hon körde bara två skjuta rygg skutt i mitten av backen, så det syntes kanske inte så tydligt då hon redan går ganska krökt uppför backen. Rullningsvarningarna såg jag genom att hon stannade och börjad greja runt med hovarna, så det var bara små symptom som jag känner igen sen förut.

2012-05-15 @ 00:01:25
URL: http://olinao.blogg.se/
Postat av: Lina

Haha angående blåsten. Jag trodde verkligen att du skämtade, du är den första människan jag träffat som blir glad av blåst!! Men man får se det från den positiva sidan, då kan du muntra upp mina dystra stormdagar :P haha

2012-05-15 @ 00:04:13
URL: http://olinao.blogg.se/
Postat av: Malin

Tycker du OM blåst? Du är ju inte klok! Får vi följa med till det där stallet och klappa och andas lite häst jag å Bus?! Vi vill också bli sådär lyckliga! :)

2012-05-15 @ 06:44:35
URL: http://malinspng.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0