Problem

Jag har världens värdsligaste problem. Mina skor får inte plats i min hall. Så just nu ligger dom överallt i hela lägenheten.
Tog ju upp sommar skor häromdagen och det var lite chockerande hur många skor jag har. Jag har ju aldrig kunnat ha riktigt några skor i hela mitt liv. Så nu när jag väl kan ha skor så köper jag för många. Om jag hittar en modell som jag gillar så köper jag alla färger och kanske dubbla svarta för "man vet aldrig".
Haha.. det är galet. Men nu behöver jag hjälp att strukturera upp detta på något vis. Det bästa vore en större hall med massa skohyllor, men det är inte möjligt. Så mitt bästa förslag är att lägga alla i en låda och sen ha den stående i hallen. Men grejen är den att jag har ju hästkläderna stående i en låda i hallen också, den är med andra ord rätt så full redan. Ska jag lägga dom i en garderobslåda och ta in och ut den hela tiden? Tror ni på det? Jag tror att alla kommer att ligga på golvet rätt så snart då IGEN. Typ 8 skor får jag ha framme, då ser det okej ut i hallen för då får dom plats på skohyllan.

Kommentarer
Postat av: Em

haha galet många :P men det är väl kul Hanna, du ska unna dej det du vill! jag har inte alls många sommarskor, skulle behöva fler :/ har du ingen garderob i hallen där du kan hiva in alla dina sommarskor? har sett att folk brukar ha skor på golvet i en garderob.. ha en bra vecka!

2012-05-23 @ 21:42:47
URL: http://emmachristines.blogg.se/
Postat av: MalinKalin

Jag älskar att köpa skor så jag har också alldeles för många :P

Jag har en lång tyg-grej som man kan hänga upp som man stoppar ner skorna i par för par. Har den i min garderob fast det beror ju på vad man har för garderob också för min kan man gå in i men man kanske kan hänga den i en städskrubb eller nåt också :P

2012-05-24 @ 21:28:33
URL: http://malinkalin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0