Gått upp i vikt

Men fy fa a an! Jag har gått upp i vikt, typ 1 kg. Är skitsur för jag är verkligen otroligt duktig med allt som har med mat att göra just nu. Visst jag åt lite mer choklad igår än jag brukar för jag brukar ju inte äta någon alls direkt. Nu blir jag vrång och tänker att nu kan jag lika gärna käka Videohallen godis och gräva ner mig i socker träsket. Fy farao vad arg jag blir.
 
Men jag mår bra. Har orken. Är inte sjuk. Känner mig lugn. Stabil. Förbannad, sur, arg, besviken och förvirrad också förstås men WHAT THE FUCK ska man göra. Ibland går det väldigt mycket uppför.. Då får man stanna upp och fundera eller bara kämpa på?! Dock aldrig backa.
 
 
De här korten är tagna i maj i Grekland och då vägde jag ändå 10 kilo mer än just nu.

Kommentarer
Postat av: Kattis

Men stoooopp och belägg! Så mycket som du har tränat den senaste tiden så är jag förvånad över att du inte har gått upp i vikt tidigare. Muskler väger mer än fett! Där du tidigare har haft mestadels fett bildas nu i stället muskler och eftersom musklerna väger mer så ökar givetvis vikten. Capice?

Snälla rara du, börja mäta centimetrar i stället. Ta den här bruttan Shervin, till exempel. http://lchfklubben.se/dagsattblismal/2012/11/25/veckans-matt-och-vikt-3/ Hon har inte gått ner några överdrivna mängder i vikt, men JIIISUS kolla centimetrarna!

Gör inte viktnedgången svårare för dig än vad den egentligen är. =)

2012-11-28 @ 20:58:28
Postat av: Kina

Håller med ovanstående, du tränar ju som en häst ;-) och bygger muskler, känner efter hur du mår, lyssna inåt och tänk inte så mkt på vågen.
Krampåre.

2012-11-28 @ 21:24:31
Postat av: Nina

Håller med föregående skrivare.

Vore konstigt om du INTE hade gått upp i vikt när du tränar så in i bomben.

2012-11-29 @ 12:34:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0