Lycklig tjej

Mår bra, är pigg, känner mig frisk, är glad, tankar snurrar och livet är bara så bra. Idag har jag varit på utbildning med jobbet. Det handlade om hur man bygger upp ett datorprogram. Jag tycker det är intressant och kul. Jag känner att det inte alls var svårt och den känslan är skön. Jag fick tips om ett jobb som hon tyckte att skulle passa mig och som verkligen behövs enligt henne. Så det ska jag klura lite på. Är riktigt intressant.
 
Vi var till Valbo innan och shoppade loss trots att jag ha "handla inte" vecka. Jag hittade allt jag behöver så det får ni se imorgon. Köpte även hundgodis för 200 kronor haha.. det enda godiset Ballen gillar.
 
Jag råkade tappa telefonen i stengolvet så nu har skärmen spruckit helt, trist, jobbiga pengar. Men så kan det gå. Nu sitter jag hemma och ler åt mitt löjligt braa humör. Idag har vi fått gått in genom trappuppgången igen också, spännande. Baltazar fattade inte alls vart han skulle. Men det känns skön att ställningen utanför fönstret ska bort så jag kan dra upp persiennerna igen efter 10 månader.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0