Strikthetens baksida

När jag ätit bra, strikt, rätt ett tag så kommer det enda med LCHF som jag hatar. Ni vet ju att jag hatar smärta och sendrag gör ont. Så förbannat ont. Nu är dom tillbaka i mina vader, tår och fötter. Jag vet att jag då druckit för lite vatten eller ätit för lite ägg. Denna gång är det nog äggen som vanligt. Jag tycker att det finns så mycket som är så mycket godare än ägg så jag undviker dom in i det längsta. Men nu är det alltså dax för ägg mania! Minst två ägg om dagen.
 
Det är även nu när jag mår så bra och allt går så lätt som jag brukar börja lalla lite på reglerna. Lite mer finncrisp eller så. Det är farligt läge. Den här gången är det allvar. Inget jävla lall lall Hanna! Håller ni koll på mig? För jag vet inte vad min hjärna bestämmer sig för. Idag åker jag ju till Malmö också till "äta ute drottningen" nummer ett. Jag måste beställa rätt varje gång. Inga undantag. Förutom kanske vin. Men vin är ju lite ok. Torrt vin(jag vet dock inte skillnaden haha). Nu kör vi hårt.
 
Kärlek till er alla!
 
Ps. är det någon av er som bor i Malmö? ds.

Kommentarer
Postat av: Lilldjupa

Det är bara att fråga! På Systemet eller på Resturangen, säg att du vill ha torrt vin så fixar de det åt dig! (Om de vet vad de håller på med dvs)
(;
Ha det underbart på semestern, KRAM

2012-11-09 @ 10:46:23
URL: http://malinspng.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0