Fortfarande lördag

Den här dagen kan bli precis hur lång som helst. Är på skönt humör. Tycker inte ni att humöret gör mycket för hur en dag ska bli? Är på effektivt humör. Vill fixa och dona. Vissa eller kanske många skulle kalla det rastlös. Men det är så himla skönt när allt är klart ju. Nu är köket rent efter allt kladd idag. Bakverken är nerfrysna utom några som jag sparat uppe. Hundarna är aktiverade. Det är undanplockat och ljusen är tända. En skön känsla här hemma.
 
Jag kände lite för att gå ut ikväll, dricka lite vin med en god vän och gå ut och fira mitt varv runt sjön. Ja jag har inte glömt det. Jag kommer att leva på det länge. Frågan är hur länge jag ska vänta innan jag försöker igen. Ska skriva mer om detta i ett eget inlägg. Det blev dock ingen firning. Dålig planering av mig som vanligt. Är riktigt sålig på att planera långt i förväg och då har ju alla redan bokat upp sig. Och jag är inte alls på humör att umgås med folk jag inte känner. 
 
Just nu sitter jag helt ensam här hemma. Sofia skulle komma hit om hon inte somnade, gravida är bra trötta. Tydligen glömska också för hon skickade nyss ett sms och sa att hon glömt att hon skulle pyssla med andra saker ikväll. Jag försökte få hit Lina men hon var på riktigt vrång humör idag och ville bara ligga hemma i soffan. Jag känner att jag slösar bort mitt härliga mående lite om jag går och lägger mig och slösar bort den här kvällen. Men det är ganska mysig att sitta här i soffan med hundarna överallt och Katten på fötterna.
 
Åt det godaste jag ätit på länge ikväll..
Rester från igår med en bit smält brie.

Kommentarer
Postat av: Paulina

Du är också vrång som inte kommer hit ;)

Svar: Nä, jag är inte vrång alls.. det är bara olämpligt med två hundar:)
Hanna

2012-10-13 @ 20:31:35
URL: http://olinao.blogg.se
Postat av: Paulina

Dåligt samvete fick jag också.. jag är verkligen lat!!

Svar: Vad fick du dåligt samvete för?
Hanna

2012-10-13 @ 20:33:41
URL: http://olinao.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0