Idag är en sån dag

.. då jag skulle vilja kunna skrika ut massa saker här. Men av flera olika skäl kan jag inte göra det. Så jag sitter här och plinkar på tangenterna och låtsas att allt är precis så bra som det låter.
 
Åkte till stallet idag direkt efter jobbet. Jag donade med Tage och mockade. Jag blev hästvakt igen på måndag. Lyxigt! Jag tänkte att hon bara ville ha mockat och maten fixat men ridas skulle det göras också! Kul! Hoppas han är snäll.
 
Andra dagen på striktheten har gått skitbra. Ätit 4 ägg, 5 bacon skivor, några parmaskinka skivor, fetaost, 1 msk räksallad, två ostskivor. Är mätt och nöjd.
Middagen nyss
 
Nu sitter jag hemma i min mamma och pappas soffa, är helt ensam i deras hus. Tänkte att jag behövde ha lite familjetid och en lugn skön kväll här men dom är på möten och shit så här sitter jag. Jag packade med mig lite smått och gott för jag tänker stanna här tills imorgon..

Kommentarer
Postat av: Paulina

Men du sa ju att du var lycklig ikväll :/

Svar: Jag var det..
Hanna

2012-10-10 @ 21:50:10
URL: http://olinao.blogg.se
Postat av: AnnaJ

Hej. Är en av dom som bara brukar läsa din blogg, men tänkte göra ett avtryck hos dig idag. Har egentligen inget bra att skriva, men ville bara säga hur mycket du inspirerat mig till att börja med LCHF. Bra kämpat!! Visst ska du få skriva vad du vill i din blogg, men det har blivit väldigt mycket hästar ibland;)Så jag är jätte glad att du "kommit tillbaka" i de banor du var innan. Lita av varje: LCHF, mode, heminredning, husdjuren mm. Hoppas humöret snart e på topp igen !/ Anna

2012-10-11 @ 09:30:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0