Måndag

Idag har jag köpt en av de roligaste prylarna i mitt liv. Får se om jag någonsin kommer att använda den. Den är hästmuff. Ni vet sadelmuffar man har på cyklar. En sån fast en stor som man har på hästen när man rider barbacka. Kul.
 
Mitt enda uppdrag idag är att hitta en musmatta jag vill ha. Jag vill ju ha en vit, rosa eller iaf ljus så att jag kan skriva lite på den. Vart hittar man sånna?
Min underbara hund har äntligen kommit hem igen. Vi ska strax gå ut och göra lite "sök i rutan". Aktivering för hjärnan. 
 
Jag har lämnat in min bil på koll idag. Känner att det är dax att ta tag i mina tråkigheter. Kom på att jag inte fått någon räkning från försäkringen också och insåg efter lite googling att jag skulle få böta 1700 kr. 9 dagar utan försäkring. Kul. Nej så jag ringde försäkringsbolaget och de sa att den fortsatt tillsvidare. Jag som bestämt sa till dom att jag INTE ville ha det när jag skaffade den. Men nu är jag super glad att de INTE lyssnade på mig. Så jag har precis tjänat 1700 kr som jag därför kan göra något skoj för.
 
Är sprallig och sugen på något utöver det vanliga den här veckan. 

Kommentarer
Postat av: lina

Dags för första galoppen? ;)

Svar: Nej det tror jag inte.. vill ju inte ramla av heller.. bocksprång ser jag gärna från sidan när Du sitter på hästen haha..
Hanna

2012-10-08 @ 11:28:44
URL: http://olinao.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0