Onsdag

Jag är helt ledig idag från allt. Jag har haft mys morgon i sängen och inte klivit upp förrän halva dagen hade gått. Sen åkte jag på shoppingtur och ville köpa rejäla "vara ute i plaskväder" skor och ett par typ likadana stallskor/stövlar. Hittade ett par för 1500 kr som var okej. Men de var inte värd så mycket pengar för mig just idag. Så jag förblev utan skor.
 
Kvart i tolv var jag på gymmet! Yeah vad duktig jag var. Kämpade väl trots knas med vänster knä och ryggen som fortfarande går på Voltaren. Men jag kände mig pigg i kroppen idag, underbart att känna att jag orkar. Skriver kanske ett träningsinlägg senare med vad jag gjorde, alla bilder är på mobilen och den är på laddning med det sprillans nya batteriet. Så snart kanske jag har en fungerande telefon som det går att prata i utan att den lägger av. Efter gymmet åkte jag på Lidl och shoppade mat. Ostar, parmaskinka och gummistövlar! Så nu slipper jag bli blöt om fötterna. Mina gamla gummistövlar läcker eller regnar det in i och sen är dom så himla vida upp till. Dessa ser ut som latex men bör hålla mig torr iaf.
129 kr
 
Snart ska jag och Baltazar åka och hälsa på farmor som är dålig. Jag hoppas det går bra.
 
Klockan 18 slutar Lina och jag har övertygat henne att vi borde till Lillstallet idag. Hon har hästfri dag idag egentligen eftersom hennes medryttare rider. Men snäll som hon är så ska vi åka en sväng iaf! Skönt, för sen har jag massa jobb framför mig och då hinns inte stallet med tyvärr.
 
Baltazar älskar snön och visar det så tydligt vareviga promenad. Han är lite lyckligare, lite piggare, lite olydigare, lite busigare och vill gå ut hela tiden.

Kommentarer
Postat av: Em

han är så fin <3

2012-11-05 @ 19:26:13
URL: http://www.emmachristines.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0