Rida Tage

Ikväll ska jag rida Tage. Det är så himla konstigt att jag får rida honom. Ägaren brukar inte låta vem som helst rida den här hästen för han är lite speciell. Om hon låter någon rida så ger hon tips och råd och riktlinjer. Mig säger hon knappt någonting till. "Vågar du rida nu då?" Typ. Jag hoppas det går bra. Jag är ju inte alls någon van ryttare. Rider Visa någon gång nu och då, kanske en gång per vecka de senaste veckorna. Men det är två så olika känslor att rida dessa hästar. Så jag förstår inte att hon låter mig rida honom. Men jag är mycket glad för det, det känns som något spännande. Jag vet ju att hon litar på Lina, men grejen är den att det inte är Lina som sitter på hästen. Jag skulle också ha varit coollugn om Lina red min häst. Ja jag kommer nog aldrig att få veta hur hon tänker i den här frågan, men det känns underligt och riktigt kul att hon låter mig rida!
 
Jag gillar verkligen den här hästen. Han är super gosig och lugn för det mesta. Men när hans muskler väl tar fart då lär jag ligga i ett dike. Han ska tydligen vara rädd, se spöken och vara lurig. Vi får se hur det går. Jag hoppas att jag inte bryter någonting.
 
 
För att förtydliga så ska vi inte ut och rida någon krävande ridtur utan vi ska skritta runt. Jag har gjort det en gång förut, runt sågen. Jag vet inte vart Lina har planerat vår tur denna gång. Men Tage är tydligen skeptisk till grisar och får och det är ju ganska svårt att undvika där ute bland alla gårdar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0