Världens gnälligaste

Alltså folk har så stora problem. Jag gnäller och gnäller. Över precis allting. Jag försöker låta bli men det går inte. Jag hatar att inte vara 100% frisk. Lina anser ju fortfarande att jag inte är sjuk. Mamma tycker att jag är jättesjuk och borde ta det lugnt. Jag känner att jag är där emellan. Blir skit irriterad på att jag inte orkar allting som vanligt men att jag ändå känner mig frisk när jag sitter stilla.
 
Nu kör jag nässpray 3 gånger per dag för att föröska få bort locken i öronen. Jag hör jättedåligt. Ja ni hör. Världsliga problem för många. Jobbiga problem för mig.
 
Nu går jag och lägger mig. Jag är trött hela kvällarna. Det har jag aldrig varit i hela mitt liv. Jag kan lägga mig 20 utan problem. Sova 10 timmar utan problem. Sover hela natten trots att jag somnat före 22. Annars brukar jag vakna vid 3 om jag gör det. Min kropp är trött så jag låter den sova. Bra plan. 

Tror ni det funkar på förkylning?

Kommentarer
Postat av: Paulina

Usch jag måste ju framstå som en väldigt hård människa i den här bloggen :P haha. Tycker aldrig synd om dig.. och du är aldrig sjuk. Men så är jag uppväxt ;) Fast jag säger inte att du är frisk, utan bara att du inte är sjuk. FÖrkyld däremot, men det är en annan sak om man frågar mig ;)

Svar: Haha tycker du?.. jag hoppas att de som läser uppfattar dig som den härliga människa du är!!
Hanna

2012-10-04 @ 22:44:54
URL: http://olinao.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0