Bra kväll







 
Åkte till stallet och kollade på hoppning och sen ett pass dressyr. Älskar känslan i stallet. Kommer att hinna med en sväng i stallet imorgon kväll också, sicken tur jag har. Ikväll har jag umgåtts med Mina och myst här hemma i stöket. Tro på fan att de ska börja måla mina fönster nu också. Det kan inte bli rörigare här hemma och och kan inte ha mindre lust att städa eller plocka ordning här hemma. Pest och pest liksom. Men idag kom dom och fixade min dörr, så nu kan alla människor stänga den, najs.
 
Dagens stjärna går till min syster som halv tolv fick frågan om hon kan passa min ögonsten imorgon och svarade ja utan att tveka. Lever man som en sista minuten människa så gör man. Tur att jag har bra människor runt mig, annars skulle ju mitt liv inte funka alls.
 
Mina gick nyss hem och jag har inte diskat klart ikväll heller. Får bli min plan för imorgon kväll. Undra när jag ska packa? Imorgon var planen, jobb, stallen, Mina, Sova. Fredag var planen promenad med Marie, träffa Mina, träffa E, jobba. Lördag var planen, jobba till 17, middag med vänner, ut?, sova. Söndag, vakna, jobba. Måndag jobba till 8, ÅKER!!! Ja de var mina närmsta dagar. Jag borde ha packat ikväll! Tvätta borde jag göra innan också. Det kommer gå bra det här det ser ni va?!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0