Luggit i två dygn typ

Alltså den här förkylningen ger aldrig med sig, det enda jag orkar är att ligga ner. Jag blir totalt däckad så fort jag gör någonting. I två dygn har jag nu varit sjuk. Det enda jag har gjort är sovit, sovit, ätit lite, badat badkar typ 5 gånger, druckit massor, sovit, snorat, legat i soffan och kolla i taket, varit ut med Baltazar, kokat soppor, plockt ur resväskan. Ja det var typ allt, på TVÅ dygn. Jag döör av tristess. Jag blir hemma imorgon också. Tredje dagen gilt. På lördag blir det jobb och jag hoppas innerligt att jag är pigg som attans då.
 
Jag har faktiskt varit i stallen också. Trots min halvdöda kropp så har jag varit dit varje kväll faktiskt. Jag lever efter måttot "Lite frisk luft kan inte skada"! Och jag tror faktisk det hjälper lite. Jag har inte gjort någonting i stallen utan pussar bara på hästarna och sitter, sitter överallt, på trappan, på borstlådan, på golvet, på staketet, på backen. Försökte borsta Bronzac idag, det gick sådär, varje gång jag böjer mig ner blir jag lite svimfärdig och snoret gungar runt från näsa till öra och nästa öra. Det knakar och knäpper i öron och näsa.
 
Ni vet(om ni läser den här bloggen) att jag sällan är sjuk. Så när jag väl är det så är det illa. Jag tror att jag blitt sjuk för att jag åt fel mat på Mallorca, LCHF is the shit om du vill hålla dig frisk.
 
Jag måste kanske förklara att toapappret som lyser på alla bilder är till näsan.. snoret rinner hela tiden och jag nyser typ 50 gånger på en dag.
 




Baltazar fick roa sig själv när jag satt och halvslumra i solen..

Kommentarer
Postat av: Anonym

Vet du ibland är det bra att bara vila o ha det tristessigt! Vila dig i form, snart tar snoret slut. kram mamma

2012-09-20 @ 21:07:12
Postat av: Paulina

Det heter inte luggit!!! Haha. Jag är i alla fall glad att du lever efter det där måttot, annars hade jag inte haft någon att nöta skavsår i öronen på!

2012-09-20 @ 21:13:10
URL: http://olinao.blogg.se
Postat av: Nina

Jag är förvånad att du ens göra ALLT det där när du är sjuker, jag hade legat däckad under täcket konstant..
Krya på dig.

2012-09-20 @ 23:16:06
Postat av: DIYS

Åh, visst är det skönt med freeeedag? :D wop wop

2012-09-21 @ 11:39:04
URL: http://diys.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0