Städar, tvättar och är hemma.

Jag har varit hemma jättemycket den senaste tiden och får lite smått panik av alla grejer och stöket överallt. Mitt hem är ett kaos. Jag brukar ha bra koll. Men de här jävla USB minnena är omöjliga att hålla reda på. Nu har jag rensat ut två kassar grejer som jag skänker bort på "Köp och sälj Bollnäs" på Facebook där jag brukar sälja grejer. En påse hår och hud produkter gick fort iväg. Lite sockar och grejer som jag aldrig kommer använda. Och just nu bryr jag mig mer om platsen än pengarna. Jag kan jobba, jag behöver inte pengarna för småsaker. Jag vill bara ha bort allting.
 
Nu börjar det se hyffsat ut här hemma och jag har ju hela natten på mig för jag kan inte andas så jag lär ju inte kunna sova. Snoret har tagit över mitt huvud. Jag är pigg i kroppen nu men snoret ger sig inte. Så jag får lite andnöd och är lite orkeslös. Men måste sortera bilder också.. har inte gjort det sedan JULI!! Galet. Några tusen bilder. Trökigt. 
 
Ett glatt flum

Jag ljög lite för er tidigare. Jag red inte barbacka idag. Jag bara provade att hoppa upp på henne utan sadel och stigbyglar. Det gick. Jag är nöjd och hon var såå varm och skön. Dock inte jätteskön att sitta på annars, trava blir nog smärtsamt. Men någon gång i framtiden.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0