Dansa ridning

Det är så himla roligt med igångsättningen av Dansa. Nu har Lina börjat rida lektioner för Patrik och det går så himla bra. Man fattar knappt att det är samma häst som i höstas. Då kändes hon väldigt svår och lite tokig. Nu känns hon lugn men ung såklart. I onsdags var vi där och Lina skötte allting från start och det gick hur bra som helst. Patrik är väldigt pedagogisk och kunnig.
 
Det är så häftigt att jag får vara med på den här resan. Vi har skaffat oss fungerande rutiner med allting nu skulle jag säga. Allting bara flyter på med lastning, åkning, iordningställning av Dansa och ja men allt som hör till. Det är rätt mycket saker som ska fixas och stämma. Lina gör såklart det mesta men hon låter andra dvs mig och ibland Annika ge lite hjälp så hon slipper göra precis allting själv. Vi är ett litet men starkt team runt Dansa.
 
Igår gick ridningen bra men inte riktigt lika bra som i onsdags men jag var inte med så ni får läsa på Linas blogg...När hon bestämmer sig för att blogga. 

Kommentarer
Postat av: Lina

Skönt att få läsa om lite positiva saker just nu! Idag har jag samlat mig lite och insett att det bara är att kämpa vidare :) Bakslag kommer ju komma hela tiden. I motgång kommer framgång!

Svar: Bra :)
Hanna

2013-04-26 @ 12:28:12
URL: http://olinao.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0