Hemlig resa

Ja just nu sitter jag nog i en bil med min fina underbara och helt fantastiska familj. Jag har inga som helst aningar om vad vi ska göra. Jag har med mig kläder för allt, har fått en packlista. Jag hoppas att jag får vila lite trots att träningskläderna skulle packas med.
 
Jag har fått denna resa av mamma och pappa som en belöning för att jag har gått ner 40 kilo. Det ska bli så himla härligt att få lite familjetid! 
 
Jag slutar från och med idag med periodisk fasta. Det känns som att jag gjort det klart nu och om vi ska äta efter de tiderna så blir det mest krångligt. Kanske att jag kör någon vecka närmare sommaren. Jag blir pigg av periodisk fasta!
 
Hunden är hos de bästa hundvaktarna och Katten är hemma med passning. Wohoo.. så nu njuter vi!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej! Har du nån aning om hur gymmet i arbrå är? Lust att åka dit nån gång, verkar litet och mysigt sen bor jag i Vallsta så de är ju närmare ;)

Svar: Hej! Gymmet i Arbrå är väldigt mysigt men allt finns ju:). Menar du om jag har lust att åka dit? Eller menar du att du har lust att åka dit?
Hanna

2013-04-26 @ 22:02:52
Postat av: Anonym

Nej jag menar om du har nån erfarenhet på de gymmet eller har hört andra sagt nått om de ;) ska testas iaf av mig nån dag!

Svar: Jag har varit där någon gång men inte ofta:). Jag har bara hört bra om det gymmet! Lite dåliga öppettider?! Sen är det ju lika dyrt som sporthallen. Min kompis Katja brukar träna där när hon är hemma i Arbrå:)
Hanna

2013-04-29 @ 14:32:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0